Welke omslag voor de Kier?

Inmiddels heb ik talloze reacties gekregen en heb ik een keuze gemaakt. Benieuwd welke het is geworden? Bestel alvast jouw exemplaar van de Kier en ontdek welke bookcover straks op jouw deurmat valt > 

Binnenkort komt mijn tweede roman uit! De Kier is een politieke literaire roman en liefdesverhaal ineen.

Waar gaat de Kier over?

De Kier is een politieke literaire roman en liefdesverhaal ineen. Over de wereld van de ambtenaren achter de ramen van het statige stadhuis. We volgen de jonge ambtenaar Uma. Hoe lastig het voor haar kan zijn om echt verschil te maken in de levens van kwetsbare vrouwen die lijden in stilte. Niet alleen door het krachtenveld op werk, maar ook door worstelingen in haar persoonlijke leven. Steeds meer raakt dit met elkaar verweven. Hoe verder je komt in het verhaal, hoe meer het gaat over de kracht van vrouwen. De stille heldinnen. De verborgen vrouwen. De overlevers. Het gaat over de verborgen pijn in de grote stad, maar ook over de verborgen kracht áchter het verborgen leed.

Stem op jouw favoriete omslag!

Voor de omslag van 'de Kier' heb ik jouw hulp nodig! Hierboven heb je kunnen lezen waar 'de Kier' over gaat. Graag hoor ik van jou welke van de vier omslagen hieronder jij zou kiezen en waarom. Laat het weten door het contactformulier hieronder in te vullen. Ik hoor graag jouw mening!

Omslag 1

Omslag 2

Omslag 3

Omslag 4

(C) Shantie Schrijft