Optredens en Theater

Ik deel mijn passie over vrouwenrechten, emancipatie, multiculturaliteit en integratie niet alleen door woorden en verhalen op papier te zetten.  De kracht van taal zit hem ook in gesproken woord. Daarom geef ik regelmating lezingen, o.a. aan hogescholen, over deze onderwerpen of draag ik op festivals spoken word columns voor.

Daarnaast breng ik met TalkTheater maatschappelijke thema's tot leven door middel van voordrachten, solo-dansuitvoeringen, filmfragmenten en zang- of muziekoptredens. Talk-Theater is een cross-over tussen talkshow en theater, een avondvullend programma met kunst, cultuur en maatschappelijk engagement, bedacht door Gespreksmaker Munish Ramlal en mijzelf. 

Via een podiumprogramma komt een maatschappelijk thema tot leven door middel van voordrachten, solo-dansuitvoeringen, filmfragmenten en zang- of muziekoptredens. 

Wil je een lezing bezoeken, meer informatie over TalkTheater of wil je meer weten over mijn werkzaamheden als gastspreker/speaker? Dan hoor ik het graag! 

Voorstelling Her (s)tories 12 januari, Theater aan het Spui!

De theatervoorstelling Her (s)tories is een ode aan de vrouwen uit de Hindostaanse migratiegeschiedenis. Schrijvers, dichters en performers vertellen de verhalen van de pioniers, strijders en feministen van toen, ieder op hun eigen wijze. Deze verhalen vormen een belangrijk onderdeel van onze Nederlandse geschiedenis, maar ontbreken in de geschiedenisboeken en daardoor ook in het collectieve geheugen. Deze voorstelling brengt daar verandering in.

Credits

met o.a. Shantie Singh, Raj Mohan, Nazrina Rodjan, Rubaina Bhikhie, Shailesh Bahoran, Angel Aruna, Pravini Baboeram en Tanja Jadnanansing

Meer informatie en tickets

Door taal kan je mensen anders naar dingen laten kijken

 

(C) Shantie Schrijft