Kort verhaal 'De Tijdlus' gepubliceerd in verhalenbundel De Komeet

Voor de verhalenbundel De Komeet schreef ik een kort verhaal in het genre speculatieve fictie. Mijn verhaal 'de tijdlus' is geschreven vanuit mijn passie voor vrouwenrechten en ontwikkelingen in de samenleving waar ik me boos over maak: : geweld tegen vrouwen en hoe we het als samenleving nog niet goed genoeg voor elkaar krijgen om dit te veranderen. 

 

Schrijven is voor mij altijd uit je comfortzone komen. Het is op avontuur gaan, werelden verkennen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Elke dag weer anders. En voor de verhalenbundel De Komeet was dat helemaal het geval. Hiervoor schreef ik namelijk een kort verhaal in het genre speculatieve fictie. Met dank aan de initiatiefnemers van deze bundel, auteurs Vamba Sherif en Martijn Lindeboom heb ik me aan dit avontuur gewaagd.

Mijn verhaal ‘de tijdlus’ is geschreven vanuit mijn passie voor vrouwenrechten en ontwikkelingen in de samenleving waar ik me boos over maak: geweld tegen vrouwen en hoe we het als samenleving nog niet goed genoeg voor elkaar krijgen om dit te veranderen. Zou een ander tijdperk in een andere wereld met nieuwe technologie en bepaalde psychedelica dit wel mogelijk kunnen maken? Met die vraag in mijn hoofd ben ik gaan schrijven.

Lees meer over De Komeet via deze link > https://www.singeluitgeverijen.nl/de-geus/boek/de-komeet/

 

(C) Shantie Schrijft