Vlog - Roman De Kier - De cover

In maart 2020 komt mijn tweede roman De Kier uit bij uitgeverij De Geus. Tot die tijd neem ik jullie mee in de stappen van het schrijf-tot-publicatie-proces. Op dit moment zijn we hard op zoek naar de juiste cover. Help je mij met kiezen? Ik hoor graag welke van de 4 opties in dit filmpje jou het meest aanspreekt! Wie weet ligt jouw keuze straks in de winkel! Ik zeg wel eens ‘It takes a small village to make a novel’.

En de reactie is dan: Een roman maak je toch alleen? Je schrijft, dan gaat het naar de drukker en door naar de boekhandel, toch? Wrong!

Natuurlijk begint het bij de schrijver die een verhaal tot leven wekt via woorden. Maar daarna zijn er nog zoveel meer mensen bij betrokken. En omdat ik het belangrijk en mooi vind om onzichtbare verhalen meer zichtbaar te maken, neem ik jullie tot de publicatie van mijn tweede roman mee in het schrijf-tot-publicatie-proces!

In deze vlog gaan we twee belangrijke dingen doen: nadenken over het omslag van het tweede boek samen met een belangrijke speler in de literaire wereld: de boekhandelaar. En daarna wil ik ook graag van jou weten welk omslag jij zou kiezen! Deze vlog is de eerste van mijn reeks filmpjes over het schrijf-tot-publicatie-proces. Mijn avonturen verder volgen? Abonneer je dan op mijn you tube kanaal! Lieve groet, Shantie Singh

Omslag 1

Omslag 2

Omslag 3

Omslag 4

(C) Shantie Schrijft